Pálya Árak

TÉLI TENISZ ÁRJEGYZÉK

Érvényes: 2021. október 11.-től 2022. április 17.-ig

HÉTFŐ-PÉNTEK

IDŐPONT

8:00-15:00

15:00-21:00

ALKALMANKÉNT

4.200,- Ft / 1 óra

5.400,- Ft / 1 óra

TÍZES BÉRLET*

38.000,- Ft / 10 alkalom

nem elérhető

SZEZON BÉRLET

102.600,- Ft / 27 alkalom

135.000,- Ft / 27 alkalom

SZOMBAT-VASÁRNAP

IDŐPONT

8:00-20:00

ALKALMANKÉNT

4.200,- Ft / 1 óra

TÍZES BÉRLET*

38.000,- Ft / 10 alkalom

SZEZON BÉRLET

102.600,- Ft / 27 alkalom

*A tízes bérlet érvényes 60 napig, H-P 8:00-15:00 és Sz-V egész nap.

A fedett árlista érvénybe lépése után, a szabadtéri időszak árlista és bérletek hatályukat veszítik.

A tízes bérlet állandó foglalásra nem vehető igénybe!

HÁZIREND

 1. A játékidő 55 perc. A hátralévő 5 perc a pálya karbantartására-lehúzására, vonalazásra szolgál, melyről a teniszpályát igénybe vevő bérlőnek kell gondoskodnia.
 2. A bérletes vendég, minden alkalommal jelezze érkezését a recepción, regisztrációs okok, valamint szükség esetén a világítás felkapcsolása végett. Az alkalmankénti bérlő a pályára menetel előtt fizesse ki a lefoglalt időt a recepción.
 3. Játékra várva, a lefoglalt időpont előtt a teniszpályán tartózkodni nem lehet.Bemenni oda, legkorábban 5 perccel az óra megkezdése előtt lehet.
 4. A bérelt pályán, valamint edző által vezetett edzés időtartama alatt a játékos (ok)-on kívül senki sem tartózkodhat.
 5. Tenisz leckét-edzést, kizárólag a Europe Tennis Center-nek dolgozó edzők tarthatnak. Ez alól kivételt képez az, akinek a Klub igazgatója erre engedélyt ad.
 6. Szabadtéren esti játék esetén az alkalmankénti és a szezonbérletesek részére is a világítás felkapcsolása a Magyar Tenisz Szövetség sötétedési naptára szerint történik.
 7. A bérelt idő lejárta után, minden megkezdett újabb óra teljes óraként kerül felszámolásra.
 8. A szezonbérletek, előre meghatározott napra és időpontra, adott pályára szólnak.Ezen játékidő átruházható, lemondása esetén azonban jóváírásra nincs lehetőség!
 9. Szabadtéren, eső miatt elmaradt szezonbérletes időpont, hétvégenként a szabad pályák függvényében a téli szezon kezdetéig lejátszható. Jóváírására, fedett pályás szezonban nincs lehetőség. Fedett pályás szezonban lemondás semmilyen jogcímen nem írható jóvá!
 10. A szezonbérletesek által akadályoztatás esetén (pl. rendezvény), a fel nem használt pálya, jóváírásra kerül, más időpontban egyeztetés után felhasználható.
 11. Az üzemeltető a rendezvények-versenyek alatt, illetve világítással bérelt időpont esetén, fenntartja a jogot arra, hogy a lekötött időpontot megtartva a játékot másik pályára tegye át.
 12. Eseti jelleggel lefoglalt pálya lemondását legkésőbb 24 órával az időpont előtt fogadunk el.Késői lemondás esetén az óra felszámolásra kerül, és azt a legközelebbi alkalommal ki kell egyenlíteni.
 13. A szabadtéri szezonban nem, télen kizárólag dec.24.-én 12-22 óráig tartunk szünnapot.
 14. A teniszpályát kizárólag az arra alkalmas sportfelszerelésben szabad használni, tilos futó vagy stoplis jellegű cipővel a salakra lépni.
 15. A sporttelepen, a teniszpályán és a klubházban fedetlen felsőtesttel sportolni és tartózkodni nem lehet! Telekommunikációs eszközök (rádiótelefon, személyhívó) használata klubtagokat nem zavaró módon, a teniszpályákon, pedig semmiféleképpen nem lehetséges. Videofelvételt készíteni csak a Klub igazgatójának előzetes engedélyével lehetséges.
 16. Dohányozni a teniszpályán és a klubházban szigorúan tilos!
 17. A klubházba belépni a teniszpályán használt salakos cipővel tilos!
 18. Az öltözőben, az öltözőszekrényekben illetve a Klub és a sporttelep területén hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 19. A sporttelepen tartózkodni, illetve a Klub szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.
 20. A Klub szolgáltatásait igénybe vevő bérlő a Házirend betartására figyelmeztethető.
 21. A Házirend súlyos vagy ismételt megszegése esetén az üzemeltető a bérlőt a Klub látogatásától meghatározott időre, súlyos esetben véglegesen eltilthatja.