Szolgáltatások

Teniszpálya bérlés:

Tenisz telepünkön 9 szabadtéri, minden igényt kielégítő szabadtéri megvilágítással ellátott I. osztályú teniszpálya található. A téli idényben 6 pályát modern háromrétegű “drótköteles”, függesztett neon megvilágosítású sátor várja a tenisz szerelmeseit.

Bérleti árainkkal kapcsolatosan bővebb információért kattintson ide

Sportbolt:

Boltunk lehetőséget biztosít az elhasználódott sportszerek és felszerelések pótlására, tenisz ütők javítására.

Tenisz oktatás:

Legyen kezdő vagy haladó, gyermek vagy felnőtt, hobby-teniszező vagy profi, egyéni vagy csoportos oktatás, klubunk Juhász Gábor diplomás tenisz szakedző szakmai irányításával minden szinten kiválóan kvalifikált tenisz-edzőt biztosít a különböző igények kielégítésére. Az utánpótlás és a profi tenisz mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hobby teniszre is. T-F-M edzésmódszerünknek a hobby teniszre adaptált változata is létezik.

Szauna, szolárium, masszázs:

Teste fittségéről gondoskodik a 8 fős finn szauna, fekvő szoláriumunk és kiválóan képzett masszőrünk.

Büfé:

Sportolás után hangulatos büfénkben olthatja szomját és csillapíthatja éhségét, élvezheti büfénk saláta, szendvics és italkülönlegességeit.

Rendezvények:

A hobby-sporthoz szorosan kapcsolódnak a különböző társasági tornák és egyéb rendezvények szervezése és lebonyolítása, vagy más vállalati, szabadidős programok. A klub igazgatója korábban a BMW Wallis Duna, a Peugeot Hungária Kft., a Peugeot Sárkány, a Külkereskedelmi Bank Rt., az Ericsson és a Pénzügyminisztérium rendezvényeit is sikeresen megszervezte, de az Ön vállalati rendezvényeinek is szívesen helyet biztosítunk.