Világítás

Klubunk eddig is hazánk legjobban menedzselt és legszínvonalasabb teniszklubjai közé tartozott, egy valami azonban nagyon hiányzott a pályákról.

Ez a valami a világítás volt, Juhász Gábor, a klub vezetője azonban most ezt a problémát is megoldotta, így most már nincs akadálya annak, hogy naplemente után is játszhassanak a pályákon.

Ez azért is jó, mert az ETC számos korosztályos teniszversenynek ad otthont és így az év vége felé egyre hamarabb köszönt be a sötétség, ami a világításnak hála már nem gond.

Juhász Gábort valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, többek között többszörös Fed Kupa kapitány, Mandula Petra privát edzője volt, jelenleg pedig a Magyar Tenisz Szövetség elnökségének és szakmai bizottságának tagja, a hosszú évek kemény munkája és eredményessége pedig az egyik legelismertebb hazai szaktekintéllyé tette.

Nem csoda, hogy tudja, mik a jó pályavilágítás legfontosabb kritériumai, ennek megfelelően pedig minden igényt kielégítő európai színvonalú megvilágítást építtetett a kilenc salakos pálya fölé.